Pasta’s en pastabuffetten
Pasta traiteur aan huis:
Kies je gewoon voor een aantal warme pasta’s?
Of ga je voor de pasta’s en het buffet Full option!
De pasta’s worden ter plaatste bereid en het volledige buffet wordt doorlopend aangevuld.
Je gasten scheppen op naar believen en jij als gastheer/vrouw bepaald welk aanbod je verkiest.
Onze warme pasta’s:
Zalm en spinazie
Lasagna Bolognaise van het huis
Pasta Bolognaise
Prei in room met gehakt
Napolitana Vegan
All’arrabiata Vegan
Scampi in lookroom
Pesto met kip
Pesto Veggie
Hawai (kip/curry/kokos/ananas)
Gegratineerde macaroni
Pasta carbonara
Pasta’s worden steeds aangevuld met ciabatta, Parmezaan en Emmentaler
Ons buffet:
Kaasplank
Charcuterieplank
Ciabatta en hotelbroodjes
Parmaham met meloen
Slaatje Caprese (tomaat – basilicum – mozzarella)
Parmezaan, Gruyere & Emmentaler
Twee koude pastasalades
Enkele tapanades
Zongedroogde tomaatjes
Assortiment olijven
Proef de Sfeer!
Prijslijst
Vanaf … gasten |
2 pasta’s ciabatta & kazen |
3 pasta’s ciabatta & kazen |
2 pasta’s + buffet |
3 pasta’s + buffet |
30 | € 17 | – | – | – |
40 | € 16 | € 19 | € 30 | € 33 |
50 | € 15 | € 18 | € 29 | € 32 |
75 | € 14 | € 17 | € 28 | € 31 |
125 | € 13 | € 16 | € 27 | € 30 |
Vanaf 30 personen:
2 pasta’s – € 17
3 pasta’s – NVT
Buffet + 2 pasta’s – NVT
Buffet + 3 pasta’s – NVT
Vanaf 40 personen:
2 pasta’s – € 16
3 pasta’s – € 19
Buffet + 2 pasta’s – € 30
Buffet + 3 pasta’s – € 33
Vanaf 50 personen:
2 pasta’s – € 15
3 pasta’s – € 18
Buffet + 2 pasta’s – € 29
Buffet + 3 pasta’s – € 32
Vanaf 75 personen:
2 pasta’s – € 14
3 pasta’s – € 17
Buffet + 2 pasta’s – € 28
Buffet + 3 pasta’s – € 31
Vanaf 125 personen:
2 pasta’s – € 13
3 pasta’s – € 16
Buffet + 2 pasta’s – € 27
Buffet + 3 pasta’s – € 30
Hoe ga je te werk?
Je kiest 2 of 3 warme pasta’s en vervolgens kies je met welk buffet deze aangevuld worden
De pasta’s worden ter plaatste bereidt en aangevuld als nodig.
De gasten scheppen op wat ze graag willen en jij als gastheer/vrouw bepaald welk aanbod je verkiest
Voor de kinderen
Om je een idee te geven: voor de kinderen tot acht jaar kunt u makkelijk één portie per twee kinderen rekenen,
tot twaalf jaar mag je ongeveer twee porties per drie kinderen tellen.