Praktische info

Borden en bestek

De meerkost hiervoor bedraagt 2,50 € pp. Ook servetten, citroendoekjes en de afwas zijn inbegrepen. In plaats van porseleinen borden kan er ook gekozen worden voor een biologisch afbreekbaar alternatief aan de prijs van 1,50 € pp.

Forfaitaire kost

Alle prijzen worden steeds transparant op de website bij elk product vermeld.  Je offerte bestaat uit je keuzes aangevuld met een forfaitprijs. Deze vergoeding is afhankelijk van logistiek (verplaatsing), (extra) personeel of andere afwijkende factoren.

Je totaalprijs op je offerte zit alles in, ook BTW. 

Bij een bestelling vanaf 1750 € (excl. forfait en drank) valt de helft van de forfaitaire kost weg. Vanaf 2500 € valt deze kost volledig weg!

Klanten via externe partners (bvb Salino) kunnen wij geen extra kortingen aanbieden!

Voorschot

Bij een bestelling vragen we steeds een voorschot van 20% van de totaalprijs.

Wijzigingen

Last-minute nog wijzigingen? Geen enkel probleem! Deze kunnen tot 5 dagen vooraf doorgegeven worden.

Verloop

Wij komen 1 tot 3 uur vooraf (afhankelijk van het concept en aantal genodigden) ter plaatse. Om een vlot verloop te garanderen, vragen we een parkeerplaats voor ons vrij te houden waar we gemakkelijk onze (koel)wagen(s) kunnen in-en uitladen. Bij aankomst nemen we samen een kijkje waar je voor ons een plaats hebt voorzien. Zorg er steeds voor dat we droog kunnen staan en bij een temperatuur lager dan 8 graden °C vragen we om binnen te staan. Van zodra we geïnstalleerd zijn, starten we met koken. 

Annuleren

Meer dan een maand vooraf: je bent het voorschot verschuldigd, Maar eventueel zoeken we samen met jou naar een oplossing voor een nieuwe datum, zo kan jij je voorschot nog recupereren.

Vanaf een week tot een maand vooraf: je bent de helft van het totaalbedrag verschuldigd

Minder dan een week vooraf: je bent het totaalbedrag verschuldigd

Betalingswijze

De betaling kan ter plaatse cash of met jouw bank-app gebeuren of na ontvangst van de factuur per overschrijving op ons rekeningnummer. Indien je kiest om per overschrijving te betalen, vragen we een ‘bestelbon voor ontvangst’ af te tekenen. Je ontvangt steeds een geregistreerd btw-kassaticket na afloop van het feest.

Allergenen

Bekijk onze allergenen hier

Bescherming gegevens

Het kan zijn dat onze kok sfeerbeelden maakt. Hij/zij zal je misschien zelfs vragen om deze te mogen gebruiken op onze sociale media of website. Je kan hierbij steeds laten weten indien dit mediamateriaal niet mag gebruikt worden.

Bekijk hier onze pivacy policy 

Vragen?

Heb je nog vragen, mail of bel: info@cateringfeesten.be of bel op 0494/907.655 (Filip) of 0485 317.281 (Johan)