Ingrediënten 

  • 1 courgette
  • 1 ui
  • 3 teentjes knoflook
  • 3 eieren
  • 15 kerstomaatjes
  • 1 el. pijnboompitten
  • 1 el. olijfolie
  • 1 el. Rozemarijn
  • ½ oud brood
  • 1 dl. Melk
  • 100 g. geraspte parmezaan
  • 1 tl. Provençaalse kruiden
  • Peper en zout

Bereiding

 

Snijd de ui, knoflook en courgette in fijne blokjes.

Fruit de ui en look zachtjes in de olijfolie totdat ze glazig zijn. Voeg de kruiden en de pijnboompitten toe, doe er op het einde de courgette bij en breng op smaak met peper en zout.

Snijd het brood in blokjes, doe in een grote mengkom en meng met de eieren, melk , kaas en gehalveerde kerstomaatjes.

Meng het courgette mengsel door het broodbeslag.

Bak af in een taartvorm met bakpapier gedurende 35 à 40 min in een oven van 180°C.

 

Smakelijk eten !

Nog vragen ?…contacteer ons.